Δίαιτα express χάνοντας λίπος

Η πόσιμη κετογονική δίαιτα είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος.  Εφαρμόζεται με την χρήση ειδικού πρωτεϊνικού, εμπλουτισμένου διαλύματος, στις ανάγκες που θα μας ορίσει η μεταβολική και η οργανική κατάσταση κάθε ατόμου.

Είναι μια ΚΕΤΟ ΝΗΣΤΕΙΑΚΗ δίαιτα και αυτό μας εγγυάται ότι η απώλεια των κιλών που θα χάσουμε, είναι αποκλειστικά λίπος. Έχοντας την δυνατότητα του πλήρη ελέγχου της κέτωσης που δημιουργούμε καθώς και την δυναμική δράση της δίαιτας μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την καύση λίπους στον βαθμό που επιθυμούμε και να είμαστε ασφαλείς. Ο βαθμός λιπόλυσης ελέγχεται καθημερινά.

Είναι η ιδανική λύση για άτομα που χρειάζονται μια πολύ γρήγορη απώλεια λίπους και βάρους. Λόγοι που θα μπορούσαν να μας στρέψουν στην επιλογή της δίαιτας αυτής μπορεί να είναι τόσο υγείας, ευεξίας αλλά και αισθητικής.

Τα προγράμματα της πόσιμης κετογονικής δίαιτας, είναι μικρής διάρκειας.

Το διάστημα της εφαρμογής της δίαιτας χωρίζεται σε 3 φάσεις.
Την φάση της ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ διάρκειας 3 ημερών. Την αμιγώς ΠΟΣΙΜΗ φάση που ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξουμε μπορεί να είναι 3 ή 5 ή 7 ή 10 ημερών. Την φάση της ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ με διάρκεια 7 ημερών. Την φάση ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ διάρκειας 7-15 ημέρες.

Το 90% του αποτελέσματος το έχουμε στις πρώτες δύο φάσεις της δίαιτας.