Οι γιορτές είναι μια περίοδος υπερκατανάλωση φαγητών, ποτών και γλυκών που με το τέλος τους μας αφήνουν κάποια παραπανίσια κιλά τα οποία στους περισσότερους ανθρώπους δημιουργούν είτε αισθητικό πρόβλημα είτε υγείας. Ο Iατρός- διαιτολόγος  Ιάκωβος Θεοδοσίου μας προτείνει εξειδικευμένα προγράμματα για το πως θα απαλλαγούμε από αυτά.

Παρόλο που συνεχώς γίνονται αλλαγές στην επιστήμη της διατροφής, οι εορταστικοί διατροφικοί μύθοι και οι αρνητικές σκέψεις έχουν μια συνεχή σταθερή παρουσία. Στις γιορτές θα φάμε πολύ,  και θα βάλουμε  βάρος, γιατί θα βρεθούμε  στα γιορτινά τραπέζια με την πληθώρα των εδεσμάτων. Ακόμη όμως και αν έχετε αποδιοργανωθεί τις μέρες των γιορτών. Οι γιορτές τελείωσαν και πρέπει να κάνουμε κάτι για να χάσουμε τα περιττά κιλά .
Ο Ιατρός -Διαιτολόγος Ιάκωβος Θεοδοσίου θα σας δώσει κάποιες συμβουλές για να μπορείτε να χάσετε αποτελεσματικά το βάρος σας .

Μια πολύ καλή και αποτελεσματική διατροφή είναι η Κετογονική δίαιτα. Είναι η ιδανική λύση για άτομα που χρειάζονται μια πολύ γρήγορη απώλεια λίπους και βάρους. Λόγοι που θα μπορούσαν να μας στρέψουν στην επιλογή της δίαιτας αυτής μπορεί να είναι τόσο υγείας, ευεξίας αλλά και αισθητικής.

Μια διαφορετική επιλογή διατροφής για αυτούς που δεν μπορούν να μην φάνε ένα γλυκό μέσα στην ημέρα είναι το Chocolate Diet . Η δίαιτα της σοκολάτας ή CHOCOLATE DIET by DIET PLASMA, είναι ένα ολοκληρωμένο πλάνο αδυνατίσματος με ισχυρή μεταβολική δράση στο αδυνάτισμα αλλά και ιδιαίτερη δράση σε σχεδόν όλους τους  δείκτες.

Τέλος  πολύ σημαντικό είναι να καταφέρει να υιοθετήσει όλη η οικογένεια ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες τους και θα τους χαρίζει υγεία και ευεξία.

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105129943 να ενημερωθείτε και να θέσετε νέους στόχους για την υγεία και την ομορφιά το 2020.
Μπορείτε να μας ρωτήσετε της απορίες σας στο dr.iakovostheodosiou@gmail.com