­Η εορταστική περίοδος πλησιάζει και αρκετοί από εμάς το βλέπουμε απειλητικά. Τα περιττά κιλά μας δημιουργούν ένα επιπλέον άγχος για το πως θα είμαστε, τι θα φορέσουμε, πως θα μπορέσουμε να απολαύσουμε χωρίς τύψεις όλα τα Γιορτινά εδέσματα. Όμως εδώ είναι τις περισσότερες φορές που χάνουμε το παιχνίδι με τα κιλά μας.

Καταρχήν δεν χρειάζεται πανικός, δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε ακραίες αποτοξινώσεις ή μονοφαγίες για να πετύχουμε την άμεση απώλεια βάρους που μετά όχι μόνο κακό θα  μας προκαλέσουνε στο μεταβολισμό μας αλλά θα ξαναπάρουμε πίσω τα κιλά μας μόλις αφεθούμε.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι η οποιαδήποτε δίαιτα – διατροφή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ή κάνει κάποιος φίλος ή συγγενής δεν είναι για όλους.

Το κατάλληλο πρόγραμμα και για την άμεση ακόμα απώλεια κιλών πρέπει να προτείνετε από τον ειδικό Γιατρό – Διαιτολόγο αναλύοντας τις ανάγκες του οργανισμού κάθε ατόμου έτσι ώστε να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να είναι και  μόνιμα.

Ο Ιατρός -Διαιτολόγος Ιάκωβος Θεοδοσίου μας προτείνει εξιδεικευμένα προγράμματα απώλειας βάρους και λίπους για να δούμε άμεσα αποτελέσματα μέχρι τις γιορτές αλλά και να μπορέσουμε όχι μόνο να απολαύσουμε τα Γιορτινά – Χριστουγεννιάτικα εδέσματα αλλά να διατηρούμε την σιλουέτα μας και μετά χωρίς να ξαναπαίρνουμε τα κιλά που χάσαμε.

  • Η πόσιμη κετογονική δίαιτα (για πιο άμεσα αποτελέσματα) είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος. Είναι η ιδανική λύση για άτομα που χρειάζονται μια πολύ γρήγορη απώλεια λίπους και βάρους. Λόγοι που θα μπορούσαν να μας στρέψουν στην επιλογή της δίαιτας αυτής μπορεί να είναι τόσο υγείας, ευεξίας αλλά και αισθητικής. Τα προγράμματα της πόσιμης κετογονικής δίαιτας, είναι μικρής διάρκειας και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες ημέρες.
  • Η δίαιτα της σοκολάτας ή CHOCOLATEDIETbyDIETPLASMA ιδανική για τους λάτρεις της σοκολάτας και είναι ένα ολοκληρωμένο πλάνο αδυνατίσματος με ισχυρή μεταβολική δράση στο αδυνάτισμα αλλά και ιδιαίτερη δράση σε σχεδόν όλους τους καρδιομεταβολικούς δείκτες.  Η δίαιτα της σοκολάτας είναι ένα μοναδικό διατροφικό πλάνο για αδυνάτισμα, με καθημερινή την απόλαυση της σοκολάτας και καλύπτει ολόκληρη την γκάμα της παχυσαρκίας.